Mladi nogometaši Arbanasa pomeli konkurenciju u Međugorju

Mladi nogometaši škole NK Arbanasi svojim su nastupom na međunarodnom nogometnom turniru koji se održao u Međugorju prethodnog vikenda nastupili s čak 4 uzrasne kategorije.

Kao i prethodne 2017. godine ostvarili su zavidne rezultate te pomeli konkurenciju između 90 različitih ekipa. Osvojili su dva naslova i to u kategoriji mlađi tići (2008. godište ) gdje su svome klubu osigurali zlato, te u kategoriji papaline (2009. godište ) gdje su se u srazu s Dinamom ipak morali zadovoljiti odličnim srebrom. O tome koliko su bili dominantni mlađi tići svjedoči i podatak da su do samog kraja turnira došli sa uzastopnih šest pobjeda i niti jednim primljenim golom. Također se mogu pohvaliti i s dvije pojedinačne nagrade u ovoj kategoriji koju su odnijeli Frane Ivoš kao najbolji igrač te Mario Čulina kao najbolji strijelac.

Mladi nogometaši Arbanasa zaslužuju svaku pohvalu kao i njihov trener Danilo Paunović koji ih je bodrio i vjerovao u njih od samog početka. Njihovi godinu dana mlađi kolege predvođeni trenerom Sinišom Paunovićem također zaslužuju respekt i svaku pohvalu osvojenim drugim mjestom. Nk Arbanasi nisu niti u ostalim kategorijama razočarali, bilo je tu i plasmana u četvrtfine i osminu finala, ali dalje nažalost nije išlo. U svakom slučaju svi mladi nogometaši i treneri zaslužuju svaku pohvalu i čestitku s nadom da će sljedeće sezone biti još bolji rezultati, ako je to uopće moguće. Na igralištu na Stanovima za njih je priređen i doček uz baklje.

Izvor: 057